Fysioterapi

Jeg tilbyder fysioterapi for:

  • Discusproblabs og alle andre former for ondt i ryggen
  • Bækkenløsning
  • Delte mavemuskler
  • Skader i kroppen – også de gamle
  • Muskel -og ledsmerter
  • Nedsat bevægelighed
  • Smerter efter operation

Alle tænkelige smerter og ubehag i kroppen må have en sammenhæng, som vi sammen kan forsøge at finde en løsning på!

Behandlingstid: 40 minutter

Jeg forsøger altid som udgangspunkt, at sørge for fri bevægelighed i rygsøjlen.

Jeg behandler selv uden “knæk”, men samarbejder selvfølgelig gerne med en kiropraktor, hvis dette ønskes. 

Øvelser der giver mening for dig:

Øvelser forsøger jeg altid, at gøre realistiske i udførsel og omfang OG til at komme ind i en hverdag. Allerhelst laver vi sammen en almindelig bevægelse fra hverdagen om. Således kan – fx. at tømme opvaske- maskine, blive lavet om til en rigtig god mave/bækkenbunds træningsøvelse.

Hvorfor behandle på
bindevæv og arvæv?

Bindevæv er det, der holder hele kroppen sammen. Alle muskler og organer ligger i hver sin “pose” af bindevæv, så de kan bevæge sig uden at gnide imod hinanden.

Bindevævet hænger sammen i forskellige baner igennem hele kroppen, og forklarer hvorfor en berøring eller en skade nogen gange kan mærkes et andet sted i kroppen. Arvæv giver altid skade og rigiditet i bindevævet.

Hvad er delte mavemuskler?

(rectus diastase)

Typisk opstår rectus diastase i forbindelse med en graviditet – eller retter, det gør den altid. Det er der ikke noget nyt eller forkert ved. MEN i jagten på den perfekt krop, er det blevet mere normalt, at forsøge at træne sig til en flad mave med mavebøjninger, og at få de ekstra kilo til at forsvinde ved løbeture. FOR tidligt efter en graviditet.

Desværre sker dette oftest med topmave, ondt i lænden og tis i trusserne som resultat. Restitution er vigtigt i sportens verden, men også i den nybagte mors verden. Uanset om du lige har født, – eller om det er meget længe siden og du endda er blevet bedstemor i mellemtiden, så er der altid en forbedring, at opnå for mave-lænd-bækken-samarbejdet