HVEM SKAL BEHANDLE DIN BABY?

Fokus på dig

Behandling af din baby

Babybehandlinger er en tillidssag. Når jeg behandler babyer, gør jeg det altid blidt og behageligt.

Behandlingerne foregår altid 100% på barnets premisser, som vist her, hvor lille Vitus ligger trygt på sin fars mave og sover fra det hele. 

Hvem skal behandles?

Alle der ikke trives og alle der kun gør noget til den ene side. Nogle babyer affinder sig med en skævhed i kroppen, fx. at de kun kan se til den ene side, eller at de ikke kan løfte hovedet, når de ligger på maven. Dette er IKKE et tegn på, at det ikke er slemt – men derimod et tegn på en meget tilpasnings-dygtig baby.


Hvorfor behandle babyer?

Fordi babyer også kan have “hold i nakken” eller ondt i maven. Det kaldes bare “favoritside” eller “kolik”, når det er babyer der har det. For mig er det helt naturligt, at skabe de bedste forudsætninger for babyers trivsel og motoriske udvikling.


Konkrete behandlingsforløb

På denne side kan du læse lidt om andres oplevelser, når deres babyer og børn er blevet behandlet hos mig. Du er også altid velkommen til at kontakte mig, på telefon 25 56 71 88, hvis du er i tvivl om netop din baby kan have brug for en behandling.


Har din baby vanskeligt ved, at ligge på maven ligesom Dexter her? Læs mere om udfordringer ved at ligge på maven – og se hvordan det gik med Dexter. 

Mathias her, hælder til venstre og tager vægtbærring på venstre arm for, at kunne bruge sin højre arm.

Efter jeg fjernede spændingen, kan han sidde oprejst og grisse med begge hænder – sikke en fest;-)

Her ses hvordan en babys hovedfacon kan komme til at se ud, hvis spændinger i nakke og selve kraniet ikke er behandlet, og har givet babyen favoritside. Her skal bevægelsesfriheden i nakken naturligvis genoprettes. Men mange oplever, at babyen stadigvæk har favoritside, selvom de faktisk godt kan bevæge hovedet til begge sider.

Derfor skal der også arbejdes med spændinger i og på kraniet, samt eventuelle andre steder i kroppen, således baby selv vælger at dreje hovedet til begge sider. I denne proces skal baby støttes ekstra i nakken, lejres halvt på siden/ryggen, stimuleres til den “vanskelige” side, og naturligvis behandles med jævne mellemrum, således kraniet hurtigst muligt kan genfinde sin optimale facon.

Fødder i munden


På billedet ses den skønne krabat, Thor, der efter behandling med kranio sakral terapi endelig kan få fat i fødderne, så han kan kan undersøge dem med munden. Det er et tydeligt tegn på, at din baby bør behandles, hvis ingen eller kun den ene fod kan komme op i munden – Selvfølgelig først, når du kan se, at din baby er nået til det udviklingstrin, hvor han eller hun forsøger.